منطقه هایی ک خدمات آسفالت کاری در منطقه ۱۷ تهران شامل آنها می شود عبارت اند از:
ابوذر
قزوین
سه راه آذری
خیابان آذری
قلعه مرغی
خیابان زمزم
بزرگراه نواب صفوی
عبد الله
پل نه دی
بلوار چراغی
بزرگراه آیت الله سعیدی
و بقیه منطقه های اطراف منطقه ۱۷ تهران.

ما در این مقاله تلاش می کنیم شما را با انواع آسفالت واجزاء تشکیل دهنده آسفالت و کاربرد آن وهرچیزی که باید درباره ی آسفالت بدانید آشنا کنیم،لطفا ما را تا پایان مقاله همراهی کنید.

خدمات شرکت ایزوگام نوین
آسفالت خیابان، آسفالت کوچه، آسفالت محوطه، آسفالت پارکینگ، آسفالت پشت بام و سایر سطح های شبیه آن با کیفیت و قیمت مناسب. خدمات زیرسازی و آسفالت کاری به صورت دستی و مکانیزه در کوتاه ترین وقت توسط گروه متخصص و مجربه آسفالت کاری با ۲۵سال تجربه درعرصه آسفالت کاری،ایزوگام و…

آسفالت چیست؟

آسفالت ، حاصل ادغام شدن قیر و سنگ ریزه و مواد پالایشگاهی است ،که سر تا سر خیابان ها را پوشش می دهد تا آمد وشد را برای انسان ها راحت کند، این مخلوط در چند مرحله متوالی بر روی جاده ها کشیده می شود و نقش مهمی بر روی کاهش تصادفات جاده ای دارد .

تعیین هزینه آسفالت
هزینه آسفالت با توجه متراژ و نوع استفاده ای ک از ان میشود متفاوت است، هرچه قطر آسفالت بیشتر باشد قیمت آن بیشتر است این قیمت با توجه به این است که در آن مواد نفتی به کار می رود، بر این اساس هرگاه قیمت نفت افزایش می باید قیمت آن نیز افزایش می باید.

آسفالت در منطقه ۱۷ تهران:

آسفالت حفاظتی
پخش قیر در راه‌های خاکی، شنی، آسفالتی و بتنی و بلافاصله پخش سنگدانه بر روی آن، یا قیرپاشی بدون سنگدانه یا استفاده از مخلوط‌های آسفالتی پیش ساخته از نوع دوغاب قیری (اسلاری سیل) یا میکروسرفیسینگ آسفالت حفاظتی نامیده می‌شود.

قطر این نوع رویه سازی (میکروسرفیسینگ)، حداقل
۱۲ میلی‌متر در ۲ لایه است که جزء سازه باربر روسازی راه محسوب نمی‌شود و کارایی سازه‌ ای ندارد. در آسفالت های حفاظتی از قیرهای حل شونده ، قیراب ها یا قیرهای خالص با کندروانی کم استفاده می‌شود.

دامنه استفاده از آسفالت حفاظتی
آسفالت‌های حفاظتی برای غیرقابل نفوذ کردن بستر راه، بیشتر کردن مقاومت سایشی و لغزشی آن و نیز بهتر کردن موقت رویه‌های موجود آسفالتی و بتنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این نوع رویه سازی به دلیل سرعت و آسانی در اجرا و نیاز محدود به ماشین آلات و تجهیزات آسفالتی، نسبت با آسفالت گرم، بسیار مقرون به صرفه تر و ارزان تر است.

چند نوع آسفالت حفاظتی داریم؟
آسفالت‌های حفاظتی به شرح زیر تقسیم‌بندی می‌شود و هر یک برای کار خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرد:

سطحی یک یا چند لایه‌ای یا چیپ سیلینگ
سیلکوت‌ها یا اندودهای آب بند
مخلوط‌های آسفالتی قیرابه‌ای مانند دوغاب قیری و میکروسرفیسینگ
غبار نشانی و روغن پاشی راه (جلوگیری از گردوغبار و تثبیت را ه‌های)

آسفالت سرد
به مخلوط سنگدانه‌ها با قیرهای حل شونده یا قیرآبه‌ها که در دمای محیط تهیه می شود و در همین دما پخش و متراکم می‌شود.
یکی از ویژگی های آسفالت سرد این این است که سنگدانه‌ها در زمان ادغام شدن با قیرابه می‌توانند مرطوب باشد ولی با قیرهای محلول، در دمای محیط یا تحت اثر حرارت باید خشک شده باشند.
مخلوط‌های آسفالت سرد که با قیرهای محلول رقیق شده مانند MC-3000 یا SC-3000 تهیه می‌شود، غالبا مانند آسفالت گرم باید در درجه حرارت ۹۵ درجه سانتیگراد یا بیشتر با قیر مخلوط شده و در محدوده همین دما، پخش و متراکم شود. این گونه آسفالت را می‌توان در مسافت‌های زیاد جابه جا و سپس پخش کرد یا آن را در کارگاه نگهداری نمود و بعد از مدتی مورد استفاده قرار می دهیم.

محاسبه قیر آسفالت

در هر تن آسفالت ۵۰ کیلوگرم قیر استفاده میشود.
1_ اگر هر متر مکعب آسفالت را ۲۳۰۰گیلو گرم در نظر بگیرم

‌2 _ با این حساب یعنی در هر ۱۱۵۰کیلو آسفالت ۵۶کیلوگدم قیر وجود دارد و در هر متر مکعب چیزی حدوده ۱۱۲ کیلو گرم قیر وجود دارد

3 _ در ادامه هر متر مکعب آسفالت با ضخامت ۶سانت زمینی رو به ابعاده ۴_۱*۴_۱ میتواند آسفالت کنه که مساحتش ۸۱’۱۶ متر مربع

4 _ حالا مقدار کل قیر در هر متر مکعب رو تقسیم بر میزان مساحت آسفالت شده به ضخامت ۶سانت می کنیم

نکته
چون ما نمی توانیم همین گونه اسفالت را بریزیم قبل از آن باید پریمکت انجام بدهیم.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *